Tillbaka i Rochester igen

Tänkte bara slänga upp ett inlägg så att ni vet att jag lever!
 
Flygresan från Arlanda till Heathrow gick bra! Jag satt precis bakom en vägg med två andra resenärer, fast det störde mig inte så himla mycket. Jag satt närmast fönstret i alla fall. 
 
En väldigt grön trapp på Arlanda på väg ner till min gate


Ett foto jag tog innan start på flyget. Färgerna har redigerats lite, så det såg finare ut :)

När vi kom fram till Heathrow var det verkligen rush hour där alltså! Shit, vad mycket folk! Men det var väl egentligen bara att följa strömmen och så kom man så småningom ut genom säkerhetskontrollen och till väskorna. Hittade pojkarnas pappa ganska snabbt också och sen bar det iväg mot Rochester. Kom hem ganska sent och fick då även veta att jag skulle jobba morgonen efter... "Yay" vad glad jag blev. Men men, det var bara att palla sig upp, även om det inte hade blivit så mycket sömn under senaste dygnet. 
 
Då på fredagen i alla fall så var det ju min födelsedag!! Vi åt lunch nere på Pizza Express.
3-rätters! Nam nam :)
Min efterrätt. Cheesecake med glass. 
Jag till och med frågade om det var en fryst cheesecake (alltså "bakad" genom att frysa den) och servitrisen sa "Ja", men det var det ju inte... Gott ändå när man åt med glassen :)
 
Sen på kvällen så kom några tjejkompisar hit och vi drack lite cider och vin innan vi gick ner mot huvudgatan. Vi gick först till karaokestället och var där en stund och sen gick vi till Casino. Jag gick hem strax innan stängning och kom väl i säng ca halv 4. Kunde sova hur länge jag ville nu på morgonen och klev väl upp strax efter 11 tror jag. Gick ner till huvudgatan och hämtade ut ett paket jag hade fått medan jag var i Sverige och senare gick jag ner till huvudgatan igen med Katrine då hon skulle köpa ett födelsedagskort till hennes värdpappa. 
 
Jag ska nog bara ta det lugnt resten av dagen nu!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0