Tillbaka i Rochester igen

Tänkte bara slänga upp ett inlägg så att ni vet att jag lever!
 
Flygresan från Arlanda till Heathrow gick bra! Jag satt precis bakom en vägg med två andra resenärer, fast det störde mig inte så himla mycket. Jag satt närmast fönstret i alla fall. 
 
En väldigt grön trapp på Arlanda på väg ner till min gate


Ett foto jag tog innan start på flyget. Färgerna har redigerats lite, så det såg finare ut :)

När vi kom fram till Heathrow var det verkligen rush hour där alltså! Shit, vad mycket folk! Men det var väl egentligen bara att följa strömmen och så kom man så småningom ut genom säkerhetskontrollen och till väskorna. Hittade pojkarnas pappa ganska snabbt också och sen bar det iväg mot Rochester. Kom hem ganska sent och fick då även veta att jag skulle jobba morgonen efter... "Yay" vad glad jag blev. Men men, det var bara att palla sig upp, även om det inte hade blivit så mycket sömn under senaste dygnet. 
 
Då på fredagen i alla fall så var det ju min födelsedag!! Vi åt lunch nere på Pizza Express.
3-rätters! Nam nam :)
Min efterrätt. Cheesecake med glass. 
Jag till och med frågade om det var en fryst cheesecake (alltså "bakad" genom att frysa den) och servitrisen sa "Ja", men det var det ju inte... Gott ändå när man åt med glassen :)
 
Sen på kvällen så kom några tjejkompisar hit och vi drack lite cider och vin innan vi gick ner mot huvudgatan. Vi gick först till karaokestället och var där en stund och sen gick vi till Casino. Jag gick hem strax innan stängning och kom väl i säng ca halv 4. Kunde sova hur länge jag ville nu på morgonen och klev väl upp strax efter 11 tror jag. Gick ner till huvudgatan och hämtade ut ett paket jag hade fått medan jag var i Sverige och senare gick jag ner till huvudgatan igen med Katrine då hon skulle köpa ett födelsedagskort till hennes värdpappa. 
 
Jag ska nog bara ta det lugnt resten av dagen nu!

Ett sista inlägg från mig...

... tills jag är tillbaka i Rochester :)
 
Ikväll kl 18:10 flyger jag från Arlanda mot Heathrow där pojkarnas och deras pappa hämtar upp mig! Jag börjar ju bli ganska van att flyga nu, men jag hoppas ändå en massa på att det ska gå bra! Vågar inte hoppas på allt för mycket liksom, haha!
Pappa och hans fru hämtar upp mig vid kl ett, så nu sitter jag väl bara och väntar på att tiden ska gå... Fick till och med ett ryck och städade nedervåningen lite! Så långtråkigt har jag det! 
 
I tisdags åt jag på Alfta Thai med Pappa och hans fru. Åkte hem till han för att hämta en resväska jag fick låna med mig till Storbritannien. Mycket mer speciellt hände inte förutom att jag kika på Idol på kvällen.
 
Igår, onsdag, så åkte jag och hälsade på min syster! Hon och hennes man fick en liten flicka i fredags, så nu är jag moster! Hon var så himla söt, lilla Molly! 
 
Känns konstigt att jag ska åka bort nu igen när jag liksom ganska nyss kom hem. Fast jag längtar tillbaka, så det ska såklart bli roligt! 
 
Jag kanske ska ta och göra mig något att äta och kika på tv eller nåt! 
 
Ha det bra så hörs vi när jag är tillbaka i Rochester!

Härlig helg!

Innan jag skriver om min helg tänkte jag bara lägga upp lite bilder i efterhand från dagarna i Sverige hittills.
I onsdags då jag och Jessica åt på Spicy Cow! Provade något nytt denna gång och det blev revbensspjäll med bakad potatis.

Köpte ett par fina skor på Deichmann för 49:-
 
Middag på Coco Thai i Ludvika på torsdagen!
 
Då, tillbaka till helgen! Vad har då hänt denna helg? Jo, i fredags åkte jag hem från Ludvika med Monica. Vi stannade till på Burger King för att äta lite på vägen och jag säger då bara det... Jag tror nog aldrig att jag vill äta en hamburgare på Mc Donalds eller Max igen, för den här hamburgaren jag åt var sååå himla god! Så framöver blir, om jag ska äta en burgare någonstans, så kommer det bli Burger King, Sibylla eller något liknande!
När vi ändå var i Dalarna så gjorde vi så att vi svängde in till Linghed där jag bodde som liten! Vi åkte och tittade på förskola jag gick på och sen hittade vi även gården vi bodde på!

Lingåsen
Vårt gamla hus



Det var i alla fall jätteroligt att åka och se sig omkring i området där man bodde när man var liten. Det var ju över 15 år sen vi bodde där, så ganska längesen :)
 
I alla fall så blev fredagskvällen lugn framför tv:n.
 
På lördagskvällen åkte jag och kompisgänget iväg till Spicy Cow där jag tog den gamla vanliga favoriten!

Grillad entrecôte med dollarchips, vitlökssmör, coleslaw och grilltomat

Efter middagen, som jag för övrigt blev bjuden på, for vi iväg till en av kompisarnas stuga utanför Edsbyn. Det hela var väl både att vi ville träffas då jag ändå var hemma och även lite födelsedagsfirande för mig. Förutom middagen fick jag även en maskin som man gör cupcakes i som var rosa. Jag tror nog jag kan ta med den till Storbritannien, men vi får se hur stor väska jag får med och vad allt väger till slut. Festen höll på ganska länge för de flesta och jag hade en väldigt rolig kväll med vännerna!
 
Igårkväll blev det älgkött till middag och gud var gott det var! Tack för att jag får bli bortskämd när jag kommer hem säger jag bara!
Maten innan den grillades/lagades
 
Sitter hemma just nu och tar det lugnt. Varit iväg tidigt imorse till Tippen i Bollnäs för att slänga grejer och sen handlat lite på ICA. Har ingenting riktigt planerat för dagen utan jag ska nog bara ta det lugnt. Nu ska jag nog dock äta lite rester från gårdagen till lunch!

Från London till Ludvika

Hallå där!
 
Just nu sitter jag i soffan i Monicas lägenhet i Ludvika. Samma soffa jag sov i inatt. Jag har nog inte sovit så himla mycket dock. Dessutom så hade vi nog liiiite för roligt igår, för det känns idag... Men man ska väl inte klaga allt för mycket :) Jag kom i alla fall hit på eftermiddagen igår och Monica mötte upp mig på stationen. Senare på kvällen begav vi oss in till centrum där det bland annat med thaimat till middag som var riktigt gott! Kom väl hem vid kvart i tolv kanske. 
 
Jag kan ju också försöka berätta lite kort om vad som hänt sen i tisdags. J skjutsade mig till Heathrow på tisdagsmorgonen och där fick jag försöka hitta runt på egen hand. Jag hade väldigt god tid på mig i alla fall, så det var inga större problem. Själva flygningen gick bara bra! Min 4:e hittills! Det var bara vid landningen som det blev lite nervöst då det var mycket luftgropar, men inga större problem! Kändes som när man släpps uppe ifrån Fritt Fall typ och så killar det en massa i magen!
På Arlanda var det nästan bara att gå direkt till utgången, då jag bara hade med mig ett handbagage. Blev upphämtad av en bekant till familjen, som stod vid Terminal 5 fast jag kom ut vid Terminal 2. Så jag fick gå en sväng runt innan jag kom fram till bilen. Tisdagskvällen blev lugn och jag lade mig tidigt.
 
På onsdagen umgicks jag med Jessica! Vi åkte iväg till Bollnäs för att shoppa litegrann och sen åt vi middag på favoritstället Spicy Cow! Sen for vi tillbaka hem till mig för att planera lördagen lite. Då ska nämligen hela kompisgänget först åka till Spicy Cow för att äta och sen ska vi åka till en av kompisarnas stuga för att fira min födelsedag i förskott. Det blir nog en väldigt bra lördag!
 
Igår for jag som sagt hit till Ludvika och nu kommer strax Monica komma tillbaka från jobbet för en långlunch. Vi ska in till centrum för att käka lunch och sen eventuellt lite shopping. De har ju en scrapbookingbutik här också, så det kan bli farligt!

Sista helgen...

... innan 10 dagar i Sverige :D
 
Helgen har varit väldigt lugn! På fredagen pysslade jag mest och sen så kom Marie Louise över på kvällen. Hon behövde inte sitta barnvakt, men det fick jag göra istället. Blev typ bara 10 minuter dock, för sen gick barnen och la sig. Vi pratade och kika lite på film som gick på tv:n. På lördagen mötte jag upp Marie Louise och vi gick för att fixa hennes tågkort. Efter det var gjort gick vi efter Rochesters huvudgata ett tag. Sen bestämde vi oss för att äta lunch på Pizza Express! YUMMY! Vi hade planerat sen innan att vi skulle möta upp en annan dansk tjej som just kommit hit som au pair, så vi väntade tills hon kunde ses och sen gick vi och mötte upp henne. Vi gick till Rochester Coffee Co, så det blev min andra chai på två dagar! Fredagens chai var dock godare (smakade mycket mer vanilj av den) !  Vi satt och pratade ett bra tag. Katrine (den nya danska tjejen) hade pratat med fler au pairer som också ville mötas upp, så vi väntade nu på att de skulle dyka upp vilket de gjorde. Jag tror det var 6 st tjejer som alla var från Tjeckien. Nån hade varit här i 2 år medan en annan bara 1 vecka. De ville gå till en pub, som visade sig vara Wetherspoons och vi hängde på. De drack öl och cider men vi tre kände inte för det sådär mitt på dagen. Tjejerna verkade snälla, men problemet var väl bara att alla dessa tjejer i princip bara ville prata med varandra och inte prata engelska... Varför är man då här? Jag är i alla fall glad att jag inte bara umgås med en stor grupp svenska tjejer och inte pratar någon engelska! Yay me!
 
På söndagen hade jag, Marie Louise och Nerea planerat att träffas, men de fick andra planer så jag var bara hemma! J skjutsade pojkarna och deras pappa till flygplatsen, så sen var det bara hon och jag hemma här. Jag pysslade mest hela dagen istället och gjorde klart albumet!! J blev helt paff och tyckte om albumet hur mycket som helst! Snacka om att en Matilda blir glad när någon gillar det jag gör :)
 
Idag hängde jag på J in till London och fick se var hon jobbade t ex. Sen gick jag iväg lite själv och det blev mycket fotande av bland annat Tower Bridge för att det var nära hennes jobb. Fick sms av J efter ett tag att hon behövde åka iväg på ett möte så vi skulle inte kunna träffas för lunch eller åka hem tillsammans. Jag gick runt ett tag själv, men då jag inte köpt ett "One Day Travel Card" och inte orkade gå runt så mycket mer åkte jag hem istället. Har man ett sånt "One Day Travel Card" betalar man resan till/från London och sen kan man åka med tunnelbanan och bussar i London också. 
 
Nu är jag hemma och funderar på vad jag ska ta för väskor med till Sverige.. Det måste nog bli 2 väskor ändå. Handbagade + en liten väska. Jag tror inte jag får plats med så mycket annars. Annars får det bli shopping dagen efter jag kommer hem! Jag får fundera lite mer, men annars är det inte så noga :)
Senare ska jag eventuellt möta upp Katrine, då hon var ledig idag. Annars ska jag troligen träffa Marie Louise och Nerea ikväll då det är sista dagen innan jag åker till Sverige :)

Shopping, chai & Lobo!

Jag började skriva detta inlägg igår kväll, men orkade inte skriva klart det så här kommer det nu istället :P 
 
Onsdagen började med att lämna pojkarna vid skolan (för Sports Week) och sen gick jag vidare mot Strood för att gå på Morrisons. Inhandlade ingredienser till torsdagsmiddagen + lite annat. 
 
På eftermiddagen lagade jag pannkakor till mig och pojkarna. Var nere i köket i nästan 1 timme totalt och gjorde pannkakor... Hårt jobb ;)
 
Senare på kvällen satt jag och Jane vid köksbordet och gjorde små pappersfigurer. De har en bok där man trycker ut figurerna i papper och sen limmar man ihop dem! Pojkarna gjorde lite själv, men kikade mest på!
 
Idag gick jag till Strood och mötte Nerea. Kikade lite i butiker och åt lunch. Köpte 3 plagg på Matalan.
Ett svart linne med paljetter på, en vit topp som är liksom "skrynklig" i fram och en jeansväst!
 
Hade lite tid innan jag skulle hämta pojkarna, så gick först till Rochester Coffee Co och köpte mig en Vanilj Chai! Lika god som första gången <3
På kvällen lagade jag middag som bestod av stekt potatis, fläskfilé, vitlökssås och coleslaw. Det blev kanske inte lika bra som när jag gjort det förut, hade ju lite annan ugn osv nu, men speciellt J tyckte det var jättegott!! Så nu får jag i alla fall laga middag fler gånger när jag vill hihi :) Sen efter middagen gjorde vi mer pappersfigurer! Jag gjorde t ex en som hette "Lobo", så söööööt!
 
Nu ska jag klä på mig, äta en muffin och sen lämna av pojkarna vid skolan. Sen har jag ganska mycket av dagen ledig faktiskt! Blir nog bara slapp hemma och pyssel :)
 
Ha det så bra! Snart ses vi :D 4 dagar kvar!

1 vecka kvar till jag är tillbaka på svensk mark

- åtminstone för en stund :)

Hallå alla mina gosingar! Om 1 vecka kommer jag befinna mig på svensk mark igen!!! Det känns lite konstigt faktiskt.. fast det är ju nervöst också såklart.. Allt det här kring att flyga och så gör mig nervös. Det är inga som helst problem när jag väl är på flygplanet, men det är "stressen" och oron som gör mig nervös innan jag ska gå ombord. Idag fick jag i alla fall veta att J ska skjutsa mig till flygplatsen, så då slipper jag åtminstone tänka på tåg eller så! Pojkarnas pappa ska hämta upp mig när jag kommer tillbaka till London, så då slipper jag tåg då med!
 
Denna veckan är det så att pojkarna har "Sports Week". De har typ aktiviteter under dagarna så som fotboll, simning, tennis osv. Igår så jobbade J hemifrån och jag var också hemma hela dagen. Fick i uppgift att fixa med tvätten, så det blev väl den största bedriften. Pysslade en del med albumet också!
På kvällen kom Marie Louise över och vi satt och pratade någon timme! Glad jag har någon här att bara kunna prata en massa med också som kommer från ett "liknande" land också!

Idag var jag som skulle lämna och hämta pojkarna. J gjorde det igår då hon var hemma som sagt. Kom hem och mådde inte helt hundra. Var väl typ bara lite ont i huvudet och så, så inget allvarligt på något vis. Marie Louise frågade om jag ville gå med henne och den yngsta pojken hon tar hand om ner till huvudgatan. Jag tackade nej, men ändrade mig senare. Klart jag behövde ut på något och inte sitta hemma och vara trist/må trist. Så jag mötte upp dem ändå! Vi gick på museum (samma jag och pojkarna var till för nån månad sen), köpte godis till pojken och något att dricka. Satt utanför katedralen och drack/åt en sväng medan vi pratade. När klockan började närma sig då vi skulle hämta upp pojkarna gick vi först till slottet och kikade runt. Sen gick vi mot skolan. Fick sitta och vänta ett tag då vi var tidiga, men det gjorde inte så mycket.

När jag senare kom hem med pojkarna gjorde jag mat till dem. Idag blev det Pita Pizza och jag gjorde även lite till mig själv då jag var hungrig redan. Sen pratade jag med Jessica och Mathias på Skype. Blev ca 1,5 timme! Pratade om lite allt möjligt. Vi planerade litegrann av vad som kommer hända då vi ska fira min födelsedag! Wihooo! Vi ska i alla fall äta på min favoritrestaurang alla kategorier - SPICY COW!!!
 
Senare gick jag ner till köket och J hade gjort middag till sig själv i form av en wrap - en tortilla, med tacoköttfärs, guacamole, crème fraiche och ost. Hon ville jag skulle prova lite även fast jag ätit förut och himmel vad gott! Guacamolen hade mycket vitlök i den! Nam, nam! Kan aldrig få nog av vitlök! Hade det på min Pita Pizza också ;)
 
Nu ska jag nog strax sova!! Jag måste börja fundera på vad för väska jag ska ta med hem... det får nog bli min ryggsäck jag tog hit + väskan jag fick låna av J till Frankrike. För jag behöver nog ta med mig lite kläder hem också, annars finns risken att jag inte har så mycket där hemma och det är ju inte bra :)
 
Godnatt på er!

Maidstone

Igår skulle jag och Nerea åka iväg för att shoppa lite i Maidstone. Vi skulle mötas upp på ett visst ställe tjugo i tio och hon var faktiskt bara ca 1 minut sen denna gång! hahahahaha! I alla fall så gick vi till Stroods tågstation och hoppade på ett tåg mot Maidstone. Tågturen tog bara ca en halvtimme och väl där letade vi oss fram till centrum. Vi hittade aldrig ett visst shoppingcenter vi ville till, men det fanns många andra butiker ändå som HM, Top Shop, Next osv. Det blev inte mycket shoppat för mig, men i alla fall två svarta klänningar! Sen lite smått och gott på Primark med, men inga kläder denna gång! Känns inte som att Primark där hade så mycket att välja på... Till och med Chatham har mer!! Efter någon timmes shoppande så går vi efter en gågata och vem får vi se där? Jo, Nathan! Killen som Nerea träffade första kvällen vi var på Casino. De hade inte träffats på kanske 3 veckor och nu vips var han här. Hon hade dock sagt att vi skulle vara där under dagen. De ville att vi skulle hänga med till en pub och där bjöd de på en öl. De andra drack tequila också, men det var nej tack för mig. Liksom mitt på dagen? Det räckte väl med att jag tog en öl!
 
Efter någon timme med dem gick vi i alla fall och åt. Jag var utsvulten efter att bara ha ätit en liten frukost tidigt på morgonen och nu var klockan vid halv 4 kanske. Vi kikade lite mer i butiker och sen åkte vi hem. Var hemma i huset vid klockan sex. Duschade och gjorde mig iordning. Mötte upp Nerea strax innan nio och började på Wetherspoons. 
 
Jag vet inte om jag vill berätta om kvällen, för den såg väl ut som vanligt typ. Träffade folk, dansade, bla bla bla. Jag kände för att gå hem efter ett tag, men stannade då jag vet det brukar bli bättre efter någon timme. Det blev inte riktigt bättre dock. När Nerea och jag blev bjudna på efterfest gick jag hem istället. Var väl hemma vid tvåtiden och kröp ner i min goa säng. Nu ska jag bara vänta på att de andra i huset ska åka iväg till stranden, så ska jag gå ner och fixa lite frukost. Orkar inte gå ner i innan, haha!

Torsdagsutgång & fredagsslapp!

Dags att skriva om vad som hänt senaste dagarna för mig!
 
I torsdags pysslade jag i princip hela dagen! Kul att få hålla på med sånt man tycker om :) Ska ta med mig massa pysselgrejjer hemifrån när jag är där o hälsar på om några veckor! 

Senare gjorde jag mig iordning för att gå iväg och möta upp Nerea. Stod och stampade tills J kom hem och gick sedan iväg dit jag skulle möta henne. Jag var framme i god tid, men fick ändå stå och vänta ca 20 minuter utan att hon kom dit... Sen ringde mobilen och det var J's nummer. Då var tydligen Nerea hemma hos mig nu!!! Hon hade glömt sin mobil hemma, men varför kunde hon bara inte gå dit vi hade bestämt då? Hon säger att jag ska gå till Casino för att möta upp henne. Då har hon åkt bil dit, för tydligen åkte hon o hennes värdmamma direkt från affärn hem till mig. Hoppar in i bilen och så åker vi hem till henne. Så jag fick alltså först gå till Strood, för att sen gå in till Rochester och sen åka bil TILLBAKA till Strood? Herregud... ni ska veta att jag var på riktigt dåligt humör just där och då!
 
Väl hemma hos dem värmde vi lite pizza och drack en varsin cider. Nerea gjorde sig iordning och sen gick vi mot Rochester igen. Kvällen var ju egentligen planerad så att vi skulle träffa en kille Nerea känner + hans kompis, men vi fick sms senare på kvällen att det var strul med jobbet så han inte kunde ses. Vi gick i alla fall iväg till Wetherspoons först och där träffade vi bland annat en kille som vi träffade när vi var där första gången. Ni vet han som Nerea började skicka lappar till t ex (Skriver L så ni fattar vem han är i detta inlägg). Snackade en kort stund med han och sa att vi kanske skulle ses senare på Casino. Nu gick vi iväg mot ett ställe som skulle ha ett visst drinkerbjudande. Gick dit och beställde, men hon i baren lade bara till grejjer osv? Jag sa vad jag ville beställa, hon nickade och sa ja, men sen så ändrade hon beställningen i alla fall typ? Vi gick helt enkelt ;)
Vi gick till Casino där de nu hade öppnat delen på övervåningen som är mycket större än den vanliga lokalen! Vi dansade, träffade folk, blev bjuden på drinkar osv. Jag funderade på att gå hem, men gjorde inte det i alla fall. Sen träffade vi på L och hans vänner. Vi stannade i alla fall kvar till stängning, ca 02.30 och gick hemåt. Kom hem ca 03.00 och somnade ca en halvtimme senare. Det blev i alla fall en ganska rolig torsdagskväll!
 
På fredagsmorgonen vaknade jag ca kvart över tio. J och pojkarna skulle iväg och bland annat köpa skor, så jag blev ensam hemma. Var inte helt 100% sen gårdagen och tog det lugnt mest hela dagen. Fick reda på att jag inte behövde vara barnvakt så länge som planerat på kvällen, så kunde mest slappa hemma själv. J åkte iväg efter klockan fem någon gång och sen hämtades barnen upp att deras pappa vid halv 8. Jag beställde hem thaimat och gottade mig med det! Sen gick jag och lade mig ganska tidigt!

I'm coming back, slow and steady!

Jag har vart lite nere senaste dagarna, men det börjar bli bättre! Ikväll ska jag troligen iväg för att umgås med Nerea och några fler. Vi får se hur det blir! För någon dag sen var jag inte alls sugen på det, men får väl erkänna att det bara vore bra för mig att gå ut o träffa folk (speciellt nytt folk) när jag vart på så dåligt humör. Så bra hon tar med mig ut på grejer :)
 
Imorgon ser det ut som att jag ska vara barnvakt i alla fall och Nerea ska också vara det. Så vi kanske hittar på något skoj på lördagen istället! 
 
Vad har hänt annars då.. Jaa, i förrgår kväll började jag pyssla lite på ett album. Ska göra ett med bilder från T's födelsedag. Höll på med det ganska mycket igår, så kan nog bli klar ganska snart! Annars har det inte hänt något sådär jättespeciellt jag kan skriva om!
 
Ja, en liten söt grej kan jag säga! Imorse när jag höll på med frukost och annat, så frågade H mig bara rakt ut: "Are you enjoying your time here?". Så söööt! Det fick mig att bli på bra humör, åtminstone för stunden! För att han sa det som om han skulle ha märkt att jag inte mått bra, men ville se mig må bra :) 

Ny vecka! Nya möjligheter!

Min lördag och söndag var väldigt lugn. Mest bara slappande hemma. På söndagen gick jag över till Strood en sväng för att kolla på skor och köpte mig två par. Köpte även ett par typ träningsbyxor!
 
Hade på mig skorna till vänster på måndagskvällen då jag träffade Nerea en sväng och fick massa skavsår direkt.. men det blir nog bättre ;) Hade på mig skorna till höger igår när jag och pojkarna gick över till Strood för att köpa H ett par nya rygbyskor och de är verkligen supersköna! Är väl typ lite som tofflor de skorna. Så igår var jag mest hemma hela dagen med pojkarna förutom då vi gick till Strood och sen åt på Pizza Express.

Idag trodde jag att det var en vanlig långdag för mig (08.00 till 21.00), men J sa till mig imorse att T skulle bli upphämtad av hennes mamma och hitta på något. H är på rugbyläger, så jag blev hemma själv istället helt enkelt! Bara jobbat 1,5 timme idag och sen blir det ca 3 timmar ikväll! Wihooo! 
Efter att J's mamma hämtat upp T gick jag iväg mot Chatham då jag behövde ny tandkräm, hudkräm osv. Shoppade även lite på Primark, men inga kläder denna gång utan det blev lite smink och annat plock!
Provade lite kläder på New Look också, men bestämde mig för att inte köpa något. Hittade en ganska fin blå klänning t ex som jag var sugen på att köpa... men blev lite snål ;)
 
Nu ska jag sitta här och mest lyssna på musik och inte så mycket mer!

En bra fredag!

I torsdagskväll kom den danska au pair tjejen över hit och vi satt och pratade i några timmar! Väldigt trevligt :) 
 
På fredagen åkte jag, J, pojkarna + en till pojk som J skulle ha hand om under dagen till 
The Historic Dockyard i Chatham. Tog en del bilder som jag kan visa!
 

Jag i min sköna, blåa klänning från Primark! 
Bad J ta en bild på mig så man har några bevis på att jag också vara där ;)

På kvällen var jag ut med Marie Louise (danska au pairen) och Nerea (spanska au pairen). Vi tog en varsin drink/dryck på Wetherspoons och sedan gick vi vidare mot karaokebaren. Vi stannade till på The City Wall först för att de hade nåt erbjudande att man fick en gratis shot om man beställde en viss drink eller nåt. Jag behövde inte ha det egentligen, men Nerea bjöd oss på det! Sen gick vi till karaokebaren där Nerea sjöng en låt innan vi gick mot Casino. Fast det blev ett stopp till innan vi kom dit, då ett ställe bjöd på ett gratis glas champagne. Kvällen blev lång för mig och Nerea, medan Marie Louise gick hem tidigt då hon skulle upp tidigt helt enkelt. Kvällen/natten blev till slut väldigt bra efter att jag emellanåt var lite uttråkad på klubben. Vi stannade kvar till stängning i alla fall, men mer om kvällen än så säger jag inte :)

Shopping on Oxford Street

Det var några dagar sen jag skrev nu märkte jag, så tänkte skriva ett snabbt inlägg nu!
 
I måndags och tisdags hände inte så mycket. Jag var hemma hela dagarna med pojkarna då de har sommarlov än. Igår jobbade jag bara ca 1,5 timme på morgonen och sen åkte jag in till London! Väl där mötte jag upp Jessicas moster och kusin! Det var roligt att få träffa lite folk "hemifrån" :) Vi gick mest runt på Oxford street och kikade i butiker.
Jag hittade en snygg (och SUPERBILLIG) t-shirt med ett tryck på Primark och sedan svarta leggings och en topp på HM. Kul när det är mycket billigare här på så många ställen :)
 
På tåget hem såg jag en jättesöt kille och vi utbytte lite blickar. Kul, kul :)
 
Nu sitter jag bara o slappar. Vid halv ett ska jag ta pojkarna ner till en simbassäng här i Rochester. Det var nämligen gratis simlektioner där idag och de behövde träna lite mer på att simma. 
 
Det har kommit en ny au pair hit nu som har ersatt den norska tjejen jag berättat om förut och hon ska nog komma över hit ikväll en sväng. Alltid kul att lära känna nya människor :) N kommer kanske över ikväll också, men annars träffar jag henne imorgon då vi troligen ska gå ut på kvällen!

RSS 2.0