It's weeeeeeekeeeeeeend!

Hejhej! Hoppas er helg är lika trevlig som min :)
 
I fredags tog jag det lugnt på förmiddagen. Kikade på Bad Teacher medan jag kikade på ebay tror jag. Jag hade ju ändå sett filmen innan, så ville mest ha något att slötitta på. 
Behövde inte hämta barnen på eftermiddagen då J kom hem tidigt och sen åkte pojkarna hem till deras pappa. Jag och tre andra au pair tjejer hade bestämt att gå ut på kvällen till ett ställe som heter Wetherspoons. Mötte först upp L ute vid vägen (då vi bor nära varann) och sen mötte vi upp de andra tjejerna på puben (K från Rumänien och N från Spanien). Vi satt där i några timmar och pratade om allt möjligt. N och K hade spanat in några killar i bordet brevid och N började skriva lappar med dem. Jajamen, så som man gjorde i typ mellanstadiet, haha. Vi hade väldigt roligt åt det i alla fall, för killarna gav ganska roliga svar. L var i alla fall tvungen att gå hem då hon skulle upp tidigt dagen efter, men vi andra stannade kvar. Inte allt för länge dock, utan vi gick iväg till ett ställe som heter Casino dit de där killarna också skulle. Jag tror nog inte jag skriver här vad som hände resten av kvällen i detalj, men vi hade i alla fall jätteroligt med att dansa, bli bjuden på drinkar osv. Jag kom hem sent... riktigt sent. Hur som helst var det en rätt rolig kväll :)
 
Igår åkte jag, J och hennes mamma iväg till shoppingcentret Bluewater, men vi blev tyvärr (för min del) inte där särskilt länge. Fast det var väl ändå bra på ett sätt, eftersom jag inte kunde köpa på mig massa "onödigt" ;) Dock så behöver jag ju fortfarande en sommarjacka t ex.
Jag köpte mig i alla fall två par skor. 

Ett par fina klackar som var på rea!
Ett par sandaler med liten klack! Skönt att ha när vi är i Frankrike kanske :)

Påväg hem från att ha lämnat av J's mamma åkte vi först till Morrisons för att handla lite diverse ätbart. Vi visste inte riktigt vad vi skulle äta till middag, så jag föreslog J att jag kunde bjuda på thai takeaway. Så blev det! Jag åt biff med vitlök och någon peppar. J åt kyckling med röd curry! Min favvo! Jag var ju inte säker dock på hur stark den skulle vara så jag tog inte den idag, men smakade lite och det blir nog den nästa gång!
 
Efter maten gick jag och lade mig i sängen för att kika på en film och det blev Bachelorette. Efter filmen var klockan vid nio och jag var vaken en stund till innan jag sov. Välbehövlig sömn...
 
Idag har jag hittills hunnit äta frukost, se ett avsnitt av How I Met Your Mother och sen skriva detta inlägg! J vill börja packa ner saker inför Frankrike nu, så det kommer jag väl också få hjälpa till med. 
 
Här är förresten några stickers jag fick hem igår på posten som jag beställt från ebay. Jajamen, här får man post på lördagar också!
Kommer troligen få hem sakerna jag beställde från Papermaze imorgon! Hoppas! 
 
Ha det så bra!

Kommentarer
Postat av: Mamma

Rejäla klackar! Och då menar jag inte rejäla som i fotriktiga.

Svar: Klackarna kanske ser högre ut än de är. Jag kan ju gå i dem någolunda i alla fall så för höga är de inte ;D
Matilda Åberg

2013-07-08 @ 15:32:32
Postat av: Amanda W

Jag gillar inte att du går och köper så himla snygga kläder och skor hela tiden!!!! Jag vill båda skorna!!!! Ge miiiig! :D
Seriöst, mycket bra köp av skor!
Du får skriva till mig på Facebook lite mer detaljerat av vad som hände på den kvällen....

Svar: Jag vill köpa ännu mer kläder!!! Får hoppas jag hittar lite i Frankrike ;) btw, de där klackarna kostade bara ca 70 kr tror jag ;)Jag får göra det ;)
Matilda Åberg

2013-07-11 @ 01:55:29
Postat av: Monica Olofsson

aaah snygga billiga högklackade ahh vill också ha ;-)

2013-07-11 @ 20:20:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0