Försvinn förkylning!!

Hejhej igen!
 
Nu känns det inte riktigt som att min förkylning vill släppa, vilket är riktigt drygt! Förhoppningsvis gör den det snart!
 
Vad har då hänt de senaste dagarna? Jo...
 
I torsdags jobbade jag vanliga timmar under dagen och sen var jag även barnvakt under kvällen. Passade på att städa mitt rum också vilket var välbehövt!
 
På fredagen gick jag och Marie Louise först över till Morrisons på dagen för att köpa saker inför kvällen. Jag hade nämligen bjudit över henne, Katrine och Katrine's kompis för att äta och umgås innan vi skulle gå ut. Blev en rolig och väldigt sen kväll för min del! 
 
Lördagen spenderades till största delen i sängen slappandes och gårdagen var också väldigt lugn. Träffade Niki på eftermiddagen för en fika! Då hon inte kunde komma ut på fredagen som planerat var det väldigt trevligt att möta upp henne igår istället och ha lite tjejsnack!
 
Idag har jag hållt på med massor av tvätt och även hunnit se en film emellan! Såg på Tomorrow When The War Began. Vi läste den boken på engelskan i gymnasiet och minns jag tyckte den var väldigt bra och det var även filmen! Bara att vänta på uppföljaren som kommer nästa år :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0