Shoppingtisdag!!

Det blev ändrade planer på söndagen. Marie Louise kom över på måndagen istället för att pyssla lite. Vi pysslade några timmar på förmiddagen, sen gjorde vi lunch och hämtade barnen. Sen på kvällen kom hon över igen och gjorde klart albumet. Det blev så himla fint :) Hoppas mottagaren gillar det också!
 
Sen igår gick jag in till Chatham med Nerea. Jag var faktiskt dit på söndagen en snabb sväng med henne också. Då köpte jag en liten present till någon av mina nära och kära i Sverige som jag snart ska skicka iväg! Ska fota det och visa när hon fått det så det blir en överraskning utifall hon skulle läsa min blogg :)
Tänkte visa några av mina inköp från igår!
Byxor/leggings för ca 60 kr på Primark :)
Ett par snygga skor för ca 150 kr :)
Mysig tröja för ca 25 kr :)
Denna fina blåa klänning för endast ca 50 kr :)
 
Det blev en del fynd igår alltså! Resten av dagen hade jag lite otur dock. Innan jag skulle gå ner för att hämta upp pojkarna så välte jag ett glas med vatten i mitt rum.. Sen på kvällen när matleveransen kom så råkade jag välta ner två cider J hade köpt till mig på golvet så det bara sprutade ur dem över hela golvet... Så idag fick jag skura köket! Jag kunde rädda det mesta av innehållet i alla fall, hihi :)
 
Idag hade jag planerat att baka lite, men ugnen är lite trasig. Åtminstone den nedersta. Tänkte prova baka piroger och kanske baka mer pizzabullar. Vi får se hur jag gör :) 
 
Ha en bra dag!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0