Leeds Castle

Förlåt, förlåt! Det var längesen jag uppdaterade, men har helt enkelt inte haft lust.. Tänkte jag kunde dela med mig av några bilder från förra måndagen då jag åkte med min värdfamilj till Leeds Castle!
 
Så, där fick ni se lite bilder! Förutom själva slottet så var det ett väldigt fint område runtomkring med väldigt mycket olika fåglar t ex, därför en del bilder på såna också! 

Låååång påskhelg :)

Hejhej! Ännu en solig dag här i Rochester! Hur underbart som helst! Jag behövde inte sitta barnvakt igår som planerat, utan barnen åkte till sin pappa och ska vara borta tills på lördag. Det betyder att jag är helt ledig tills åtminstone måndag. Då är det ju helgdag, så då kanske jag också är ledig om J är hemma. Wohooo! Det trista är väl att jag inte har några som helst planer för dessa dagar än, men vi får väl se om jag kan hitta på något. 
 
När jag inte behövde sitta barnvakt igår kväll gick jag, Marie Louise och en fransk au pair tjej till puben för en drink. Var skoj att få umgås lite, prata och skratta! 
 
Idag är det halvfastedag igen... Vissa dagar funkar det jättebra och andra är det riktigt svårt! Fast det är ju uppenbart att det fungerar på mig! 
 
Glad Påsk också på er förresten! 

Liten kort uppdatering igen!

Jag känner verkligen inte att jag har mycket att skriva här på bloggen längre! Barnen har lov just nu, så vissa dagar har jag dem hela tiden och andra är jag i princip helt ledig. Är fortfarande lite förkyld, men det är i alla fall mycket bättre! 
 
Igår umgicks jag med de danska tjejerna lite på dagen! Gick till Chatham och åt lunch tillsammans. Sen gick vi runt och kollade i butiker. Jag köpte bara lite Pepsi Max! Var in till Chatham i fredags också nämligen och då klippte jag både håret och fyndade lite! 
 

Fina tygskor för ca 43 kr
En ny favorit i garderoben! Klänning för ca 55 kr
Klippningen var ca 215 kr
 
Har en ganska lugn helg annars! Är dessutom ledig imorgon också, då J ska vara hemma! Slappt :)
 
Det blev ett kort inlägg i alla fall! 
Hörs snart igen :)

Förkyld... igen...

Ännu mindre aktiv här på bloggen, ja jag vet! Det har inte hänt sådär jättemycket sen sist ändå. Jag är förkyld just nu, igen... Såååå drygt! Speciellt då jag från och med någon timme sen och fram tills söndag kväll har huset helt för mig själv. Så istället för att hitta på en massa roligheter i helgen, så jag väl bara vara hemma och kurera mig...
 
Bara 6 veckor kvar tills jag åker hem nu... Jag längtar jättemycket samtidigt som jag börjar fundera om jag kanske borde stanna kvar. Jag vill ju inte jobba med samma sak, men kanske kan hitta något annat.. För jag vill verkligen inte bara gå hemma i höst och inte göra någonting alls! Vi får se :)
 
Kort uppdatering, men jag får skriva snart igen!

RSS 2.0