Vanlig jobbvecka igen!

Då var det måndag och barnen är tillbaka i skolan igen, vilket innebär en vanligt jobbvecka för mig igen!
 
Jag var hemma med pojkarna torsdag och fredag då de fortfarande hade lov. Det var väl mest slappande under de dagarna. Yngsta pojken ville i alla fall vara ute litegrann så jag hängde med ut och spelade lite fotboll. Vi hade väl spelat ett tag och sen såklart skulle jag göra illa mig med min vanliga otur... Inte nog med att jag har ont i ena vristen så ramlade jag nu när vi sprang och jagade bollen. Ute på gården har vi några stenplattor närmast huset där det är som en liten grillplats bland annat och lite lerig under skorna så halkar jag och ramlar pladask rätt på rumpan och svanskotan.. Ställde mig upp direkt i alla fall så att jag kunde försöka gå. Efter några timmar kändes det i alla fall bättre. Tur var väl det! 
 
I lördags mötte jag upp Marie Louise och Katrine för en fika på dagen och sen på kvällen var det ju Melodifestivalen! 
 
Igår mötte jag upp Niki och vi började med att ta en fika! Sen var vi ut och gick bland annat över till Strood och sen till Chatham. Blev åtminstone ca 7km vi gick under dagen så det var ju bra! 
 
Nu ska jag ta hand om lite tvätt och sen pyssla eller slappa :)

Några sköna lediga dagar!

Har ju inte skrivit något sedan i torsdags, så här kommer några rader!
 
I fredagskväll var jag ut på en liten middagsdejt! Första Alla Hjärtans Dag dejten för mig, vilket var väldigt trevligt :)
Fick en ros och lite choklad :)
 
Lördagen var också en riktigt bra dag! Tog en promenad med Marie Louise och Katrine över till Strood på dagen, för att mötas upp igen senare för en filmkväll! Var en väldigt trevlig kväll med massor av onyttigheter och skojj med bästa tjejerna! Vi kollade bland annat på The Hangover även fast vi alla har sett den förut, men den är ju lika rolig varje gång!
 
Min värdfamilj åkte på semester i söndags, så då tog jag det mest rätt lugnt under dagen. Tog en promenad över till Strood för att handla lite mat jag kunde ha närmsta dagarna! Blev bland annat köttfärs så att jag kunde äta tacos! Mmmmm :)
 
I måndags gick jag till Chatham och mötte upp Niki. Hon skulle till frisören under dagen och då passade jag på att klippa mig också! Var dags att bli av med lite slitna toppar igen! Senare på kvällen var jag ut på en promead med Katrine! Så totalt var jag ute och gick i ca 2 timmar! :)
 
Igår började jag med att gå ner och träna! Det var faktiskt ganska varmt i luften, men såklart så regnade det lite i alla fall. Går ju inte att lita på vädret här i Storbritannien alls!
Sen har också städat i huset lite! Familjen kom ju tillbaka idag igen, så imorgon och fredag kommer jag ha pojkarna hela dagen. Vi får se vad vi hittar på då! 
 
Kan också bara säga kort att jag gick in till Chatham idag igen! Handlade lite smått och gott på Primark och Poundland t ex och sen gick jag hem igen! :)

Kallt som vanligt!

Hallå igen!
 
I tisdags var det träning igen och regnet ösde ner under nästan hela träningspasset, så det var riktigt skönt att hoppa in och ta en varm dusch när man kom hem! Senare på kvällen var jag barnvakt igen som vanligt på Tisdagar!
 
Jag skippade träningen igår morse. Det fick bli en liten promenad istället! Annars slappade jag mest under dagen faktiskt.
 
Idag har jag varit med Marie Louise till Chatham. Jag handlade ingenting förutom lite av onyttigheterna som vi två + Katrine ska dela på då vi har planerat en filmkväll på Lördag! Då ska vi dessutom beställa pizza! Yummy :)
 
Just nu sitter jag bara i min säng och försöker värma mig... Kallt som vanligt i huset... Det är ju fastadag idag också, så då är man nere bara för det också!! Haha :)
 
Inget mer intressant att skriva, så hejdå för denna gång :)

En oplanerad övernattning!

Det blev inget Melodifestivalen för mig i lördags. När jag var på väg ut på förmiddagen glömde jag en nyckel i dörren så sen kunde man varken låsa eller låsa upp från utsidan. Ytterdörren går ej att öppna utan nyckel. Så efter att ha varit i Chatham med Marie Louise fick jag följa med hem till henne. J var iväg på kurs under helgen och kunde inte kolla mobilen så ofta, så när hon äntligen svarade några timmar senare så kom vi helt enkelt fram till att jag skulle få vänta tills hon skulle komma hem runt 3-tiden igår för att kunna gå in genom bakdörren istället. Som tur var så fick jag sova hos Marie Louise's värdfamilj!! Så då blev det ingen Melodifestival för mig på kvällen, utan det tittade jag på igårkväll istället. Jag och Marie Louise umgicks mest uppe på hennes rum på kvällen och innan vi skulle sova kollade vi på The Shawshank Redemption som gick på tv. Trevlig ändå med en oplanerad övernattning! :)

Vilken tur att inte jag hade någonting på i huset som t ex plattång, ugnen eller något annat! Bara lite skitig disk jag tog hand om när jag kom tillbaka! :)

Idag hade jag och Marie Louise planerat att ta en promenad efter att ha lämnat barnen vid skolan, men det tråkiga vädret gjorde att vi skippade det! Istället har jag tagit hand om lite tvätt och håller på att göra lite bröd. 

Ha en bra dag!


En vecka med duktigt tränande som slutade med fest!

Hej igen! Nu var det några dagar sen jag skrev! Det har inte hänt så jättemycket, men ändå :)

I tisdags tränade jag på morgonen. Har ju redan betalat för hela månaden så nu var det bara att köra! Sen var jag barnvakt på kvällen som vanligt, men lite kortare då J kom hem tidigare.


På onsdagen tränade jag igen! Hade lite träningsvärk från tisdagens träning, men gick ner dit ändå då jag åtminstone kunde få lite träning! 

I torsdags fick jag flera extrauppgifter att göra och annars hände inget direkt speciellt.

Igår var det träning på morgonen igen! Behövde inte hämta barnen från skolan då J kom hem tidigare. På kvällen åkte hon iväg för att vara på kurs över helgen. Barnen blev upphämtade runt kl 7 och ungefär samtidigt kom Marie Louise över. Vi spelade lite kort, lyssnade på musik, drack cider och åt lite chips innan vi gick ner mot highstreet. På vägen ner mötte vi upp en ny au pair tjej och vi gick alla tre tillsammans. Såklart var de andra tjejerna vi skulle möta upp utanför Wetherspoons försenade.. Vi var i alla fall en stund där innan vi skulle gå vidare till Casino. På vägen ut från Wetherspoons så droppade och rann det vatten från taket inne på flera ställen! En av vakterna försökte få folk att inte gå ut genom huvudentrén, så vi fick springa förbi! haha! Kvällen var i alla fall väldigt skoj! Väldigt mycket dansande :)

En bild på mig från kvällen :)
 
Om lite mindre än en timme ska jag och Marie Louise gå in till Chatham! Hon behövde köpa lite saker och jag hänger på när jag ändå behöver t ex tandkräm! Kan vara bra att ha :) Sen har jag Melodifestivalen att se fram emot ikväll!!! Hoppas ni har en bra helg!

En bra bit på väg!

Idag efter att ha lämnat yngsta pojken på skolan gick jag och Marie Louise ut på en promenad på strax över 5,5 km. Var en väldigt skön promenad med bra väder! Efter jag kommit hem så kom jag ihåg att jag skulle väga mig (då jag har haft måndagar som invägningsdag) och nu är det faktiskt så att jag har gått ner 5,6 kg på mindre än 1 månad!!! :D Känns riktigt roligt att de förändringar jag gjort senaste veckorna har gett resultat! Så nu är det bara att fortsätta i samma spår :)
 
En glad Matilda :)

En riktigt härlig helg!

Hejhej!!
 
Jag börjar väl med att säga att bion i fredags var riktigt bra!! Många härliga skratt från en del pinsamma sitiatuoner med mera! Den var väldigt bra i alla fall :)
I fredags läste jag också ut den andra boken i True Blood serien så nu måste jag ut på jakt efter den tredje!
 
Halva lördagen bestod mest av slappande. Jag tittade bland annat på På Spåret! Jag inte orkade titta på det efter bion då jag kom hem rätt sent. På eftermiddagen gick jag över till Strood med Katrine när hon ändå skulle dit och jag inte hade något bättre för mig. Handlade lite gottigott på Morrisons som jag kunde ha och mumsa på framför Melodifestivalen på kvällen! 
 
Igår så tog jag det mest lugnt på morgonen. Spenderade lite tid på att översätta mitt CV till engelska t ex. Så uttråkad var jag just då! Fast tyckte det kunde vara lämpligt att ha det på engelska också utifall, man vet ju aldrig! Sen vid kl 12 mötte jag upp Katrine och vi gick iväg till Chatham. Vi var såklart in på Primark! Jag köpte ett par nya strumpor och en tygväska jag tittat på ett tag!
 

Älskar ugglan!

Efter någon timme gick vi tillbaka till Rochester igen och åt en supergod lunch på Pizza Express! De hade ett erbjudande på en trerätters lunch som vi nappade på och det var väldigt, väldigt gott!
 
På kvällen tog jag det mest lugnt och lyssnade på musik! Var fortsatt riktigt mätt efter min lunch och kunde somna så gott så! 

RSS 2.0