Sista inlägget

Det här blir det sista inlägget jag gör i denna blogg! Nu är jag hemma i Sverige igen och mitt år som Au Pair i Storbritannien är över. Tiden har verkligen flugit förbi ibland under detta år! Ett år som Au Pair för mig var ändå gott och väl. Det är skönt att vara hemma igen, men jag saknar vännerna och Rochester. Jag vill absolut tillbaka snart nog och hälsa på! 
 
Nu ser jag fram emot en härlig sommar i Sverige och sen får vi se vad hösten har att erbjuda!
 

1 dag kvar...

Om 1 dygn kommer jag befinna mig i Sverige! Idag har jag haft fullt upp att städa, packa och fixa med annat innan jag är redo att åka hem imorgon bitti! 
 
Senare ikväll kommer jag bland annat ha danskarna över för att säga hejdå! 
 
Måste fortsätta packa nu och inte bli fast vid datorn :)

6 dagar kvar...

Längesen jag skrev, igen, jag vet! Men får man inga kommentarer eller nåt heller så är man ju inte direkt mer peppad att skriva! 
 
Idag är det 6 dagar kvar tills jag ska åka tillbaka till Sverige igen. Visst, jag kommer att må bra av att åka hem och tycka det är skönt att få komma ifrån den här typen av jobb och situation, men jag kommer sakna så mycket härifrån! Därför är jag så himla, himla kluven! Men vem vet, jag kanske får för mig att åka tillbaka snart nog igen för att göra något annat! 
 
Imorgon ska jag åka in till London en sista gång med Marie Louise och Katrine. Vi ska bland annat till Tower of London och The National Gallery! Förhoppningsvis blir det en bra dag. Enligt väderprognoser ska det regna mest hela dagen dock... Inte lika skoj! 
 
Ikväll slappar jag nog bara och kollar på film för att sen lägga mig tidigt! 

RSS 2.0