Maidstone

Igår skulle jag och Nerea åka iväg för att shoppa lite i Maidstone. Vi skulle mötas upp på ett visst ställe tjugo i tio och hon var faktiskt bara ca 1 minut sen denna gång! hahahahaha! I alla fall så gick vi till Stroods tågstation och hoppade på ett tåg mot Maidstone. Tågturen tog bara ca en halvtimme och väl där letade vi oss fram till centrum. Vi hittade aldrig ett visst shoppingcenter vi ville till, men det fanns många andra butiker ändå som HM, Top Shop, Next osv. Det blev inte mycket shoppat för mig, men i alla fall två svarta klänningar! Sen lite smått och gott på Primark med, men inga kläder denna gång! Känns inte som att Primark där hade så mycket att välja på... Till och med Chatham har mer!! Efter någon timmes shoppande så går vi efter en gågata och vem får vi se där? Jo, Nathan! Killen som Nerea träffade första kvällen vi var på Casino. De hade inte träffats på kanske 3 veckor och nu vips var han här. Hon hade dock sagt att vi skulle vara där under dagen. De ville att vi skulle hänga med till en pub och där bjöd de på en öl. De andra drack tequila också, men det var nej tack för mig. Liksom mitt på dagen? Det räckte väl med att jag tog en öl!
 
Efter någon timme med dem gick vi i alla fall och åt. Jag var utsvulten efter att bara ha ätit en liten frukost tidigt på morgonen och nu var klockan vid halv 4 kanske. Vi kikade lite mer i butiker och sen åkte vi hem. Var hemma i huset vid klockan sex. Duschade och gjorde mig iordning. Mötte upp Nerea strax innan nio och började på Wetherspoons. 
 
Jag vet inte om jag vill berätta om kvällen, för den såg väl ut som vanligt typ. Träffade folk, dansade, bla bla bla. Jag kände för att gå hem efter ett tag, men stannade då jag vet det brukar bli bättre efter någon timme. Det blev inte riktigt bättre dock. När Nerea och jag blev bjudna på efterfest gick jag hem istället. Var väl hemma vid tvåtiden och kröp ner i min goa säng. Nu ska jag bara vänta på att de andra i huset ska åka iväg till stranden, så ska jag gå ner och fixa lite frukost. Orkar inte gå ner i innan, haha!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0