Tänk att man kan tjäna på att skon går sönder!

Hejhej! 
 
Hoppas er vecka är bra hittills!
 
Måndagen i Maidstone var helt okej! Det enda jag köpte var två stycken stansar jag kan använda till Scrapbooking. Kul att åka iväg och göra nånting ändå :) På kvällen gick jag ut på en välbehövlig promenad! Mötte även Marie Louise under promenaden och vi tog följe sista biten!
 
Igår var jag mest hemma med barnen. Det regnade nästan hela dagen så fanns inte så mycket annat att göra. Var även barnvakt som jag vanligtvis är på tisdagar!
 
Idag var jag in till Chatham med Nerea. Jag passade på att ta med mina senast köpta skor till butiken jag köpte dem i, då hälen gick sönder bara efter att bara ha använt dem en gång... De hade inga extra såna "klackar" som man sätter dit under (för det var bara den delen som var sönder), men jag fick byta skor om jag ville. Så då gjorde jag det! Detta är mina nya skönheter!
 
Jag "tjänade" faktiskt på att byta till dessa skor, då jag fick 5 pund (ca 50 kronor) tillgodo som jag kan använda i butiken en annan gång! Yay :D Så genom att gå in till Chatham idag tjänade jag pengar + att jag fick motion! Det ni!
Vi kikade runt lite i butiker efter halloweensaker, men det var ganska fattigt! I alla fall på det vi letade efter. Det är så att det är en stor årlig halloweenfest på Casino (stans enda klubb) och då ska de flesta av au pair tjejerna dit! Så jag har kikat runt lite efter en utstyrsel senaste dagarna, men inte riktigt fått napp. Jag fastnade för en riktigt snygg utklädnad som tyvärr inte fanns i min storlek någonstans, så jag fick leta vidare. Ikväll hittade jag en tillräckligt bra (hoppas jag) utstyrsel som jag beställde hem! Förhoppningsvis kommer den på fredag som utlovat, så jag får prova om den passar då!
 
Tills nästa gång, ha det så bra :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0