Sköna söndag!

God morgon!
 
Nu är det söndag och jag har haft en väldigt bra helg! I fredags var jag ut och åt middag med fyra danska au pairer. Bland annat Marie Louise och Katrine. Efter det gick vi upp till de andra två tjejernas lägenhet. De planerade att gå ut, men vi andra hade inte riktigt gjort det. Fast vi hade väldigt roligt där uppe i lägenheten, drack lite och pratade! Så det blev så att vi hängde på ändå! Innan vi drog ut kom två tyska au pair tjejer till lägenheten och umgicks. Ca kvart i 11 gick vi iväg mot Casino och där spenderades resten av kvällen. Jag hade en väldigt rolig kväll, även om vi mest bara dansade och så. 
 
Igår tog jag det mest lugnt under dagen. Jag, Marie Louise och Katrine skulle möta upp med Niki. Vi satt och väntade i 1 timme innan vi gav upp och gick in och åt på Rochester Coffee Co. Jag sa något liknande att "Nu måste det ju ha varit en bilolycka eller något om hon ska komma med någon bra ursäkt". Min mobil ringde när vi satt där inne, men då det är musik osv så hörde jag inte förrän det typ precis slutade ringa. Det var ett okänd nummer för mig och jag hade inga pengar så jag kunde ringa tillbaka. En halvtimme senare går vi iväg mot slottet för vi såg att det skulle vara någon slags evenemang om medeltiden. Precis vid slottet så möter vi Niki på vägen och vad säger hon... Jo, att hon och hennes värdmamma var med i en bilolycka!! De skulle åka ut från en parkering och blev påkörda. Som tur var så var det ingen allvarlig olycka, men gissa om att jag aldrig kommer att säga sådär igen?!!! 
Vi gick i alla fall runt där kring slottet i ca en halvtimme innan vi andra ville gå hem. Vi var ganska trötta efter gårdagen t ex. På kvällen var jag bara hemma och tog det lugnt. 
 
Jag vaknade för ca 20 minuter sen och jag sitter fortfarande kvar i sängen under täcket! Ska nog göra det en stund till! 
 
Glömde tillägga en sak!!! Närmsta veckan kommer jag att behöva vara barnvakt nästan varje dag... Idag, söndag till på fredag då J ska jobba mycket. Jag hoppas jag kommer få extra betalt i alla fall...

Kommentarer
Postat av: Sanna

Vad härligt du verkar ha det där borta gumman <3 Otäckt med bilolyckan dock.. =/

SV: Mmm mycket gott man kan hitta på att göra.. =)

Kramar
Sanna

2013-09-09 @ 14:10:50
URL: http://krimskramsan.bloggplatsen.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0