Back in Britain!

Det här blir nog ett ganska så kort inlägg! Jag ville bara skriva lite om hur dagarna varit sen jag kom tillbaka hit från Sverige igen. Det har mest bara varit slappande inomhus, speciellt då vädret varit kasst. Det har regnat nästan varje dag i princip. 
 
På nyårsafton var jag i alla fall över till Katrine och vi gjorde oss iordning tillsammans för att gå ut. Det var på Casino Rooms som kvällen spenderades. Det var väl ingen direkt överdrivet rolig kväll, men helt okej i alla fall. Blev väl mest dansandes och så. Ingen kyss fick jag vid tolvslaget heller. Aj, aj, aj! ;)
 
Onsdagen blev bara lugn! Kikade på en film som heter Side Effects där bland annat Jude Law och Channing Tatum är med. Ganska bra film faktiskt!
 
Torsdagen blev också en ganska lugn dag! Var ner till ett café på high street med Katrine mitt på dagen där vi åt en varsin panini. 
 
Fredagen, samma där, rätt lugn! Jag har broderat lite nästan varje dag faktiskt. På någonting jag fick hjälpa J med när vi var i Frankrike. Det ska troligen bli överdrag till en kudde när det är klart och då ska jag få den. Kan visa bild när det är klart! På kvällen satt jag barnvakt i ca 2 timmar och då kom Marie Louise över och höll mig sällskap. Vi kikade först lite på roliga bilder och klipp på datorn och sen tittade vi på Catfish: The TV Show. 
 
Igår slappade jag mest hela dagen. Var ner till high street en sväng för att köpa onyttigheter och även köpa champinjoner till J. Sen blev det också Stjärnorna på slottet på kvällen!
 
Hittills idag har jag slappat ännu mer och även nyss pratat på Skype med Mamma i över 1 ½ timme! Efter lunchen (som fortfarande inte är klar....) så ska Marie Louise komma över och vi ska nog se en film!
 
Ja, som sagt. Inte så mycket som har hänt hittills. Blir nog mer snurr när barnen börjar skolan nu imorgon och man kommer mer in i en rutin! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0