Trött, men glad :)

Här sitter en trött Matilda i sin säng och tänkte uppdatera litegrann här i bloggen.
 
I onsdags var yngsta pojken hemma från skolan, men J passade på att vara hemma (för att frosta av kyl/frys mm.) så då kunde jag göra vad jag ville hela dagen. Då Marie Louise fyllde år gick jag och Katrine över till henne för att fika lite och titta på en film. 
 
Igår så umgicks jag först med Sara på dagen. Vi tittade på film och gick även in till Chatham en sväng. Jag köpte en födelsedagspresent till J som fyller år idag! Hon fick ett armband och ett halsband som hon blev jätteglad för och det var ju tur det :)
På kvällen igår så gick jag först över till Katrine där Marie Louise också var. Vi skulle gå ut en sväng för att fira Marie Louise. När de var färdigfixade ringde vi taxi och åkte ner till huvudgatan. Jag tyckte inte vi behövde taxi, men de orkade inte gå så då blev det så :)
Nerea kom och anslöt sig till oss efter någon timme och kvällen var väl ganska tam första timmarna. De andra tjejerna föreslog att vi skulle gå till Casino. Jag kände inte alls för det eftersom att man t ex måste betala inträde efter en viss tidpunkt på kvällen, men vi gick dit ändå. Marie Louise och Katrine gick hem ganska snart, men jag och Nerea stannade. Vilken tur jag har såna här gånger då jag inte förväntat mig att jag t ex ska vara ute länge eller så och sen blir kvällen bara bättre och bättre. Hade riktigt skoj alltså! Kom hem sent och fick inte sova så himla länge... men det kunde jag ta igen efter att jag lämnat yngsta pojken på skolan!! För övrigt så har det spöregnat hela dagen idag.. 
 
Just nu sitter jag som sagt i min säng. Har huset för mig själv då J har födelsedagsfirande inne i London. Jag är inte där för att J trodde jag troligen inte skulle känna mig så hemma där ändå och det har hon nog rätt i. Hade inte direkt känt så många osv. Vi får se om jag kikar på någon film eller om jag går och lägger mig tidigt ikväll! 
 
Förresten, jag blev klar med julalbumet för 2 dagar sen!! Nu blir det att börja med Halloween album och andra Halloween projekt snart :)
 
Hoppas ni alla får en bra helg :)

Kommentarer
Postat av: Mamma

Kan vara skönt och lite mysigt att ha få ha huset för sig själv. Det ska jag också ha nu när Ronny och några eller kanske alla hundar åker och jagar i Dalarna.

Svar: Jaa verkligen :) Hoppas ni har det bra i huset!! Jag och Sara pratade mat hur mycket som helst idag och jag är så sugen på kött... Måste äta det snart!
Matilda Åberg

2013-10-12 @ 09:50:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0