En vecka med duktigt tränande som slutade med fest!

Hej igen! Nu var det några dagar sen jag skrev! Det har inte hänt så jättemycket, men ändå :)

I tisdags tränade jag på morgonen. Har ju redan betalat för hela månaden så nu var det bara att köra! Sen var jag barnvakt på kvällen som vanligt, men lite kortare då J kom hem tidigare.


På onsdagen tränade jag igen! Hade lite träningsvärk från tisdagens träning, men gick ner dit ändå då jag åtminstone kunde få lite träning! 

I torsdags fick jag flera extrauppgifter att göra och annars hände inget direkt speciellt.

Igår var det träning på morgonen igen! Behövde inte hämta barnen från skolan då J kom hem tidigare. På kvällen åkte hon iväg för att vara på kurs över helgen. Barnen blev upphämtade runt kl 7 och ungefär samtidigt kom Marie Louise över. Vi spelade lite kort, lyssnade på musik, drack cider och åt lite chips innan vi gick ner mot highstreet. På vägen ner mötte vi upp en ny au pair tjej och vi gick alla tre tillsammans. Såklart var de andra tjejerna vi skulle möta upp utanför Wetherspoons försenade.. Vi var i alla fall en stund där innan vi skulle gå vidare till Casino. På vägen ut från Wetherspoons så droppade och rann det vatten från taket inne på flera ställen! En av vakterna försökte få folk att inte gå ut genom huvudentrén, så vi fick springa förbi! haha! Kvällen var i alla fall väldigt skoj! Väldigt mycket dansande :)

En bild på mig från kvällen :)
 
Om lite mindre än en timme ska jag och Marie Louise gå in till Chatham! Hon behövde köpa lite saker och jag hänger på när jag ändå behöver t ex tandkräm! Kan vara bra att ha :) Sen har jag Melodifestivalen att se fram emot ikväll!!! Hoppas ni har en bra helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0